Galaxybike.cz - motorky, čtyřkolky, enduro, atv, dirtbike, streetbike

SUOMY ALPHA SKULL


Značka:
Dotaz prodavači Dotaz na dostupnost zboží Jak nakupovat?
Poslat odkaz známému Obchodní podmínky Zpět

Popis:

ALPHA, nová cross-fiberová přilba SUOMY, detailně prostudovaná pro vnitřní pohodlí, technologie a bezpečnost pro koncového uživatele.
Skořepina z materiálu TRICARBOCO, vyráběná ve dvou velikostech (M a L), směs tkaniny Kevlar, karbon a spoj vláken pryskyřicí.
Vnitřní polystyren ve 3 velikostech (S, M a L) pro maximální pohodlí s proměnnou hustotou.
Homologace ECE 22-05
VNITŘNÍ POLYSTYREN se vyrábí ve 3 velikostech, aby co nejlépe padnul. Tato vlastnost umožňuje postupnou a progresivní absorpci energie produkované nárazem.
I když větší část energie vzniklé nárazem pohltí vnější plášť, díky jeho deformaci je role polystyrenu pro pohlcování zbytkové energie určující.
Různá hustota polystyrenu nám umožňuje optimalizovat mechanické vlastnosti pláště/polystyrenu.
D-RING RETENTION SYSTEM byl navržen a patentován společností Suomy. Vložte volnou stranu popruhu do kroužků. Zatáhněte za konec, dokud pásek pevně nepřitlačí k čelisti.
Po této operaci by nemělo být možné přilbu sejmout. Ověřte, že jej uchopením zezadu a otočením dopředu nelze vyjmout a že je připevněn k hlavě.
Pokud má helma tendenci se sundávat nebo se volně otáčí, znovu utáhněte popruh, dokud nedosáhnete správného tlaku, a opakujte test. Pokud po zopakování testu nejste schopni efektivně utáhnout retenční systém, helmu nepoužívejte.
Teprve po kontrole správného napnutí popruhu zafixujte volný konec a zajistěte jej automatickým kolíkem k uvolňovacímu jazýčku Automatický kolík je nutný pouze k upevnění volného konce popruhu, aby se při jízdě netřásl. Upevnění uvolňovacího tlačítka nezaručuje, že je přilba správně nasazena a řádně upevněna: správné zajištění popruhu je nutné ověřit výhradně podle výše uvedených odstavců.
Chcete-li uvolnit zádržný systém, uvolněte tlačítko automatického kolíku a zatažením za uvolňovací jazýček uvolněte uzávěr. Vysuňte volný konec řemínku z «D kroužků».
Uvolňovací poutko používejte pouze k sejmutí helmy! Nikdy neuvolňujte tento jazýček během jízdy.
Vnitřní polystyren byl studován tak, aby spolupracoval s ventilačními otvory umístěnými na plášti. Kanály umožňují dokonalé proudění vzduchu uvnitř a zároveň rychlé proudění venkovního vzduchu ze zadní ventilace.

VELIKOST S

Cena:

Stará cena: 9 900 Kč | Ušetříte: 3 910 Kč | Sleva: 39.49 %

Cena: 5 990 Kč Koupit

Ceny jsou včetně DPH.

Splátky

O možnostech splátkového prodeje se informujte na Tel.: 483 310 840, 603 828 524 nebo e-mailu info@galaxybike.cz

zvětšit obrázek - SUOMY ALPHA SKULL

zvětšit obrázek - SUOMY ALPHA SKULL

zvětšit obrázek - SUOMY ALPHA SKULL


Zpět