Galaxybike.cz - motorky, čtyřkolky, enduro, atv, dirtbike, streetbike

ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM


galaxy4bike
NOVINKA
Dotaz prodavači Dotaz na dostupnost zboží Jak nakupovat?
Poslat odkaz známému Obchodní podmínky Zpět

Popis:

Provádíme úpravy a opravy variátorových talířů včetně výměny kluzných ložisek, výměny pružin i odstředivých ramen, kluzných válců a jejich čepů a naladění podle vašich potřeb a přání.

Strávili jsme dlouhé měsíce testováním pro optimální nastavení našeho obrábění. Dbali jsme na to aby jsme co možná nejvíce prodloužili životnost řemenu a zároveň přenesli co nejvíce výkonu.
Vytvořili jsme tři stupně nastavení.LEVEL I. Zde se jedná o jemné obrábění optimalizující nastavení úhlu talířů. Naše obrábění v tomto uživatelském provedení optimalizuje přechod z nízkých otáček na střední. Výsledný efekt má vliv i na otáčky ve vyšším režimu. Celkový průběh přenášené síly se stane hladší ale zároveň efektivnější. Nedochází k tak masivnímu prokluzu jako u továrního nastavení. Obrábění LEVEL I. je určen pro pro ty z vás kteří chtějí zachovat tovární nastavení, netouží po zvýšení výkonu ale časem došlo k opotřebení spojky.
Cena úpravy: 2,800,-Kč/ obě spojky
Plně ručíme za svojí práci ztrávili jsme mnoho hodin testováním na dynamometru ale i v reálném ježdění. Investovali jsme nemalé prostředky než jsme došli do fáze, kdy vám můžeme nabídnout hotový produkt.

Nastavení LEVEL III.
Jedná se o speciální úpravu primární spojky. Garantujeme zvýšení přenosu výkonu minimálně o 5 Hp. Životnost řemene zůstrává minimálně zachována. Ze všech možností tuningu je tento nejlacinější a nejjednodužší. Získání výkonu bez zásahu do motoru.

Technická data:

REALIZACE ÚPRAVY
Osobně přijedete k nám a mi vám požadovanou úpravu uděláme spolu s montáží a demontáží spojky, nebo nám variátor zašlete poštou. V tomto případě přiložíte papír s požadovanou úpravou i v případě, že jste vše napsali do e-mailu nebo konzultovali po telefonu. Prosím o vyčištění spojky nějakým odmašťovačem. Usnadníte nám tím život a urychlíte vrácení spojky k vám. Pokud nemáte stahovák na primární talíř, zašleme vám ho na dobírku. Při zaslání nám ho přibalíte a dobírku bez poštovného vám odpočítáme při zaslaní upravené spojky. Slibuji, že se budeme snažit aby jste měli vaši spojku v mašině do 5 dnů co ji od vás obdržíme.
Cena za stahovák 2,000,-Kč poštovné 140,-Kč

Cena:

Cena: 2 800 Kč Koupit

Ceny jsou včetně DPH.

Splátky

O možnostech splátkového prodeje se informujte na Tel.: 483 310 840, 603 828 524 nebo e-mailu info@galaxybike.cz

zvětšit obrázek - ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM

zvětšit obrázek - ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM

zvětšit obrázek - ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM

zvětšit obrázek - ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM

zvětšit obrázek - ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM

zvětšit obrázek - ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM

zvětšit obrázek - ÚPRAVY VARIÁTORŮ CAN AM


Zpět